Slolyrics.com    Besedila, pesmi in videospoti!
Besedila pesmi Izvajalci Iskanje Najnovejše Najboljše Dodaj besedilo Povezave Kontakt

Pogoji uporabe

Dobrodošli na spletni strani SloLyrics.com. Prosimo, da pred nadaljnjim brskanjem po spletni strani pozorno preberete te splošne pogoje uporabe in izjavo o zasebnosti, saj sta za vse uporabnike strani zavezujoča. Z vstopom na spletno stran potrjujete, da ste seznanjeni z omenjenimi vsebinami in da z njimi soglašate. Če se s tem ne strinjate, strani ne uporabljajte.

Odgovornost

Vsa besedila, pesmi in videospoti na strani SloLyrics.com so last njihovih avtorjev in jih lahko uporabite samo za nekomercialne namene. Za kakršnokoli drugo uporabo je potrebno dovoljenje avtorjev vsebin. All Lyrics are property of their respective owners and are strictly for non-commercial use only.

Vse informacije in gradiva na SloLyrics.com so informativne narave, vsi uporabniki jih uporabljajo na lastno odgovornost. Čeprav delujemo z največjo skrbnostjo pri zbiranju informacij, ki jih objavljamo na naši spletni strani, je naša kazenska in civilna odgovornost za stvarne in pravne napake na informacijah popolnoma izključena. Če nas bote opozorili na napake, jih bomo poskusili kar najhitreje odpraviti. Prav tako se trudimo za najboljše možno delovanje spletne strani, vendar ne prevzemamo nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno delovanje strani. Na naših straneh so objavljene tudi povezave do drugih strani. Za vsebine na teh straneh ne odgovarjamo, saj niso del naše spletne strani.

Piškotki (cookies)

Piškotek je podatkovni element, ki ga spletna stran pošlje vašemu brskalniku in ki ga potem lahko hranite na vašem sistemu. Piškotki ne morejo pregledovati datotek na vašem računalniku ali prebrati piškotkov z drugih spletnih strani. Nekateri piškotki so nujno potrebni za delovanje spletnih strani. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih ali drugih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika.

Upravljanje piškotkov v brskalniku

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. Veljavnost piškotkov je lahko kratkotrajna ali dolgotrajna, po poteku veljavnosti brskalnik piškotke samodejno izbriše. Zavezujemo se, da lastnih piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Piškotke lahko izbrišete ali onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji »pomoč« (»help«) vašega spletnega brskalnika. V primeru, da boste uporabo piškotkov v celoti onemogočili vam nekatere funkcionalnosti spletnih strani ne bodo delovale pravilno.

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate:

- Internet Explorer 9
- Internet Explorer 7 in 8
- Chrome
- Firefox
- Opera (stran v angleškem jeziku)
- Safari (stran v angleškem jeziku)

Z nadaljnjo uporabo ali s klikom na katerokoli povezavo na strani, se strinjate z uporabo piškotkov.

Kako so uporabljeni piškotki

Piškotke uporabljamo, da omogočamo nemoteno delovanje spletne strani, vodimo statistiko obiskov inponujamo Goolovo oglašvanje. Ogledate si lahko seznam piškotkov, ki jih uporablja Google, in preberete, kako Google uporablja piškotke za oglaševanje. V Googlovem pravilniku o zasebnosti je razloženo, kako varujejo vašo zasebnost pri uporabi piškotkov.

Oglaševanje

Sistem oglaševanja Google Adsense dostavi vašemu brskalniku tudi enkraten piškotek (DoubleClick DART piškotek), s katerim spremljamo vaše oglede oglasov in številko klikov na oglase. V primeru, da imate vaš brskalnik nastavljen tako, da vas pred sprejemom piškotka opozori nanj, boste opozorilo prejeli ob vsakem piškotku.

DoubleClick DART piškotek
- Google, kot tretja stranka, uporablja piškotke za prikazovanje oglasov na SloLyrics.com.
- Google uporablja DART piškotke, ki mu omogočajo, da prikazuje oglase uporabnikom glede na njihovo obiskovanje spletne strani SloLyrics.com in drugih spletnih strani.
- Uporabniki lahko zase izključijo uporabo DART piškotka tako, da obiščejo spletno stran http://www.google.com/privacy_ads.html.

© SloLyrics.com - Vsa besedila, pesmi in videospoti so last njihovih avtorjev in jih lahko uporabite samo za nekomercialne namene. All Lyrics are property of their respective owners and are strictly for non-commercial use only.